Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Restabileste Sanatatea Tegumentului _ Academia Estetica BeautyMed

Restabileste Sanatatea Tegumentului

Academia BeautyMed

Eveniment programat
5 aprilie 2024
26 februarie, 2024

Cursul "Restabileste Sanatatea Tegumentului" este parte a Academiei de Estetica Beautymed si are ca tema principala metodele si tehnicile de ingrijire a pielii pentru a-i reda acesteia starea sa naturala de bine. In acest proces, vom folosi produsele din gama Hydrafacial, care, impreuna cu cel mai nou echipament, Hydrafacial Syndeo, ve ofera cea mai completa solutie de tratamente de ingrijire, curatare si hidratare faciala de pe piata.

Cursul "Restabileste Sanatatea Tegumentului" nu doar ca prezinta produsele si echipamentele de ultima generatie, cum ar fi Hydrafacial Syndeo, dar se axeaza si pe impartasirea de cunostinte aprofundate despre structura si nevoile pielii, oferind astfel participantilor o intelegere completa a modului in care diferitele tratamente contribuie la imbunatatirea sanatatii si aspectului pielii. Prin demonstratii practice si studii de caz, cursul ofera o ocazie excelenta de a invata cum sa personalizati tratamentele pentru a raspunde nevoilor specifice ale fiecarui client, asigurand astfel rezultate remarcabile si imbunatatirea starii de bine a pielii.

Pe langa aspectele tehnice si practice, cursul pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare si consultanta in domeniul estetic. Participantii vor invata cum sa evalueze corect tipurile de piele si problemele specifice, cum sa creeze planuri de tratament personalizate si cum sa ofere sfaturi valoroase clientilor lor pentru mentinerea sanatatii pielii in viata de zi cu zi. Aceasta abordare holistica asigura ca absolventii cursului "Restabileste Sanatatea Tegumentului" vor putea nu doar sa aplice tratamente eficiente, dar si sa devina consilieri de incredere pentru clientii lor, contribuind astfel la o imbunatatire de lunga durata a sanatatii si aspectului pielii.

 

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos