BeautyMed Aparate Profesionale pentru Clinici si Saloane
BeautyMed Aparate Profesionale pentru Clinici si Saloane
Multumim Beautymed pentru zilele frumoase petrecute impreuna cu ocazia International Business Forum. Multumim pentru sprijin, pentru ca ne faceti partasi la cele mai bune inovatii in materie de frumusete si la cele mai performante echipamente, pentru ca invatam de la cei mai buni profesionisti de talie internationala, precum Dr.Pablo Naranjo si Carlo Cantone. In felul acesta crestem, ne facem clientii fericiti oferind servicii de cea mai buna calitate pe piața din Romania. Ati demonstrat in acesti 10 ani,implicare,seriozitate,profesionalism si ca sunteti mai mult decat un distribuitor de produse si echipamente. Mii de multumiri si multi ani inainte!

Salon Tishara, Bucuresti


Distribuitor Revolutionar
De Aparate Medical-Estetice pentru Clinici si Saloane

Livram promisiunea frumusetii prin cele mai bune echipamente, servicii de calitate exceptionala si produse aflate la cel mai inalt nivel de inovatie prezent pe piata internationala.
Partener de incredere

Va propunem un parteneriat solid si de incredere, bazat pe un model de afacere de succes, ce include aparatura medical-estetica premium, marketing eficient, suport tehnic, educatie si training. Toate acestea vor garanta atat satisfactia clientilor dumneavoastra cat si recuperarea rapida a investitiei.

Inovatie si Design

Va punem la dispozitie tehnologie de ultima ora, cu design ergonomic si futurist, ce sporeste usurinta de executie a tratamentelor. In plus, echipamentele au un caracter estetic si o interfata intuitiva, fiind astfel usor de folosit de catre operator.

Avantaj unic

Va oferim cele mai sigure si eficiente echipamente pentru estetica faciala si corporala. Eficienta tratamentelor noastre este dovedita clinic, acestea oferind atat beneficii imediate cat si rezultate pe termen lung. In consecinta, nivelul de satisfactie al pacientilor este unul extrem de ridicat.
beautymed

Aparate Profesionale Pentru Saloane de Estetica

Aparatele, echipamentele si produsele pentru saloane de estetica distribuite de BeautyMed reprezinta avangarda industriei medical-estetice gratie rezultatelor, calitatii si sigurantei oferite. Dotarile si aparatele pentru saloane marca Syneron Candela, Edge Systems sau Cocoon Medical reprezinta cea mai profesionala alegere pentru proceduri estetice de inalta calitate, garantand atat satisfactia clientilor dumneavoastra cat si cele mai bune rezultate, in conditii de siguranta. In plus, BeautyMed distribuie o larga gama de produse de inalta calitate pentru saloane, precum gamele Intraceuticals, Filorga Paris si Cellenis, pentru rejuvenarea si ingrijire a tenului, folosite de saloane de inalta reputatie la nivel mondial.

Aparate si Echipamente Medical-Estetice pentru Clinici de Specialitate si Medici

Aparatele profesionale pentru clinici distribuite de BeautyMed ofera atat medicilor cat si pacientilor beneficiul celor mai performante tehnologii, dovedite in studii clinice la nivel international. Performanta de exceptie a aparatelor laser si platformelor de laser medical pentru clinici marca Syneron Candela, inclusiv laserele de tip Nd:Yag, Alexandrite si CO2, vor completa practica dumneavoastra cu cele mai bune tehnologii de pe piata. Aparatele de videodermatoscopie digitala FotoFinder pentru clinici de dermatologie si medici dermatologi au tehnologii de exceptie ce deschid noi posibilitati de previziune si tratament.


Branduri de Estetica
din portofoliul BeautyMed

Livram promisiunea frumusetii prin echipamente, servicii si produse inovative


Syneron Candela

Lider mondial in estetica si aparatura medicala laser cu propria sa tehnologie patentata, Elos.

FotoFinder

Companie pionier si lider global in depistarea timpurie a cancerului prin videodermatoscopie si imagistica.

Cocoon Medical

Companie spaniola si producator de echipamente medical-estetice de inalta calitate, recunoscute la nivel mondial.

Intraceuticals

Producatorul echipamentului Intraceuticals, ce ofera tratament pe baza de oxigen hiperbaric, utilizat in cele mai exclusiviste locatii din lume.

Edge Systems

A fost primul producator din SUA de sisteme de microdermoabraziune patentate iar acum este singurul care produce aparate de hidrodermoabraziune, Hydrafacial.

Yperion Technology

Producator de aparatura estetica si medicala pe baza de lumina pulsata pentru epilare definitiva si foto rejuvenare
beautymed

+10.000.000 tratamente la nivel mondial
realizate cu aparatele noastre in fiecare an

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro


Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0734.99.49.49

SOLICITA O OFERTA
Politica de confidentialitate
beautymed contact